NOTICIES


05/12/2022

Premis 48h Open House BCN 2022

Compartir:

El dimecres 23 de novembre s’ha celebrat el lliurament de premis de la 13a edició del festival 48h Open House BCN al Col·legi Notarial de Catalunya, acompanyats de finalistes, guanyadors, amics i col·laboradors

Es va fer entrega dels següents premis: Open Foto – Premi Josep Llobet, concurs de fotografia professional; i Opengram – Premi Silvia Contreras, concurs d’imatges per Instagram. Es va lliurat la bici elèctrica, cortesia de l’AMB, pel sorteig de l’enquesta de valoració del festival. A més a més, es va fer un sorteig entre els participants de l’Open Sketch que van compartir els seus dibuixos en Instagram amb l’etiqueta #Opensketch22.

L’acte va començar amb una visita guiada al Col·legi Notarial de Catalunya, a càrrec del director de difusió i recerca de l’arxiu històric de protocols del col·legi, Antoni Albacete.

 

El degà, José Alberto Marín, ha donat la benvinguda i després es va procedir a entregar tots els premis:

 

CONCURS OPEN FOTO – Premi Josep Llobet

Guanyador: Carlos Jorge Chinchilla, amb Fàbrica ENMASA/MERCEDES-BENZ
Finalistes: 2n. Montse Montserrat Peroy, amb “Escates de Ceràmica” Edifici: Institut de Recerca de l’Hopital de la Santa Creu i Sant Pau; 3r. Xuan Yin Liu, amb Edifici oficines Pallars 180

Gràcies al suport de Cafur, Regina Lahoz va fer entrega de les fotos finalistes, impresas en gran format; de l’ajuntament de Sant Joan Despí van obsequiar el guanyador amb l’ampolla Casa de família de Josep Maria Jujol; Revelab Studio va entregar un pack de fotografia analògica als tres finalistes; i des del 48h Open House Barcelona es van lliurar packs d’AMIC OHB23.

Agraïm al jurat del concurs: Antonio Navarro Wijkmark, fotògraf oficial del festival, Pedro Vicente, professor de la facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, i Elisenda Bonet, directora del festival 48h Open House BCN.

 

CONCURSO OPENGRAM – Premi Silvia Contreras

El jurat, format per Nicanor García, arquitecte i fotògraf professional, Elisenda Bonet, arquitecta i directora del festival 48h Open House BCN, i Saramba Studio, gestores de les xarxes socials de l’associació, va seleccionar els 10 finalistes per triar al guanyador del premi del jurat i del premi popular.

L’associació va compartir les 10 fotos finalistes al seu perfil d’Instagram. Les 5 imatges que van obtenir més likes van entrar al sorteig que es va fer durant l’acte d’entrega de premis.

Guanyador Opengram – Premi Silvia Contreras: @perecomeche, amb Torre Mapfre

Guanyador premi popular Opengram: @noe_migar, amb Casa Tosquella

El guanyador del premi del jurat ha rebut 2 packs d’AMIC OHB23 i una targeta regal de La Cooperativa La Capell. El guanyador del premi popular ha rebut 2 packs d’AMIC OHB23. A més a més, tots els finalistes van rebre la seva foto impresa en alta calidad.

 

SORTEIG OPEN SKETCH

Gràcies a la col·laboració d’Urban Sketchers Barcelona i Barcelona Dibuixa es va dur a terme l’itinerari per tres edificis localitzats al districte de Gràcia i sobre els quals es destaca el treball dels oficis en l’arquitectura, el tema de La Lliga dels Oficis.

Al lliurament de premis, es va fer el sorteig de una targeta regal de la Cooperativa La Capell entre els participants que van compartir els seus dibuixos en Instagram amb l’etiqueta #Opensketch22.

Guanyadora: @ester_eri_rufat

 

ENQUESTA DE VALORACIÓ DEL PÚBLIC

Gràcies a la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de BarcelonaAlbert Gassull, director de Serveis de l’Espai Públic de l’AMB, va entregar una bicicleta elèctrica a l’afortunada del sorteig que es va fer entre els qui van completar l’enquesta que formava part del format de registre a l’entrada dels edificis durant el cap de setmana del festival.

Vam rebre més de 10.700 registres de l’enquesta de valoració del festival.

Guanyadora: Maria Antònia Sampedro