NOTICIES


01/08/2021

Exposició La teva arquitectura i la meva. Tots fem ciutat.

Compartir:

EXPOSICIÓ.

Visita lliure i gratuïta.

Lloc: Biblioteca Fort Pienc, la biblioteca de Barcelona especialitzada en arquitectura.

Horari: del 3 de setembre al 8 d’octubre (de dilluns a divendres de 9 a 21 h i dissabte de 10 h a 14 h).

“La teva arquitectura i la meva. Tots fem ciutat” és una exposició aleatòria que propicia una relació diferent entre els agents que la formen, l’associació, el públic i l’arquitectura de la ciutat: s’organitza a través del moviment de la base de dades de l’associació 48h Open House Barcelona (mobles estructurats per temàtiques) i anima que cada assistent visqui un relat propi sobre el mateix suport, la ciutat de Barcelona.

Des de l’any 2010, el festival 48h Open House BCN parla d’arquitectura i permet que el públic recorri la ciutat de manera diferent, que es posi en contacte amb els professionals, que construeixi el seu imaginari particular sobre la ciutat i que ens parli de la relació que hi té. L’exposició recull tots aquests agents i s’acosta a l’experiència arquitectònica viscuda pels subjectes des d’una perspectiva humanística-aleatòria.

Com a novetat, es presenta en exclusiva la maqueta original del complex on es troba la Biblioteca de Fort Pienc, juntament amb plànols i material inèdit. També es mostra el Vocabulari Bàsic de Barcelona, del projecte Persones-Arquitectura-Urbanisme.

Amb el suport de:

  

Amb la col·laboració de: