NOTICIES


20/10/2018

Accessibilitat dels espais que participen en el festival

Compartir:

ACTIVITATS INCLUSIVES DE PÚBLIC
L’associació 48h Open House Barcelona, posa a disposició de la societat l’estudi d’accessibilitat dels espais que participen en el festival, per a possibilitar l’accés de les persones amb diversitat funcional a l’experiència arquitectònica. Es vol també conscienciar, fomentar la reflexió i el debat sobre l’accessibilitat en l’arquitectura i en l’espai públic.

Aquest estudi que forma part de la secció Open Social, té l’objectiu de fomentar l’arquitectura des del punt de vista cultural en condicions d’igualtat, garantint l’accés, la participació i el gaudi de tota la ciutadania. S’ha realitzat una cartografia amb el grau d’accessibilitat d’uns 220 edificis de: Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Dalt, Sant Joan Despí, Badalona i Hospitalet de Llobregat. Posem a disposició de la societat aquest estudi, una eina oberta i d’ús públic per al foment de l’accessibilitat en l’arquitectura.

EDIFICIS ACCESSIBLES
Per a fer la cartografia d’accessibilitat del festival, hem estudiat l’accessibilitat de cada un els edificis i hem establert tres categories que podràs trobar associades a cada un dels edificis participants:

– Accessible (icona de cadira de rodes)
– Accessible amb condicions (icona de cadira de rodes amb asterisc (*))
– No accessible (sense icona)

Per tal de facilitar-te la consulta de la informació, mira l’accessibilitat dels edificis participants per districtes de Barcelona:

CIUTAT VELLA

EIXAMPLE

GRÀCIA

HORTA-GUINARDÓ

LES CORTS 

NOU BARRIS 

SANT ANDREU

SANT MARTÍ

SANTS – MONTJÜIC

SÀRRIA – SANT GERVASI