NOTICIES


24/05/2015

Cerca d’edificis pel festival 48h Open House Barcelona

Compartir:

El 48h Open House Barcelona és un esdeveniment cultural anual que treballa per a la divulgació de l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny, i que enguany ja prepara la seva setena edició. Volent conservar la vocació identitaria amb la que el festival va néixer, aquest posa en valor la ciutat i les seves persones, i a la vegada, també forma part i té com a referent la xarxa internacional Open House World Wide, que convida a descobrir de forma totalment gratuïta l’arquitectura de nombroses ciutats d’arreu del món.

PERSONES, ARQUITECTURA, URBANISME és el fil conductor i lema del festival, tres paraules que recullen i descriuen les relacions i els processos constructius de les ciutats. Amb aquest lema celebrem les més de 60.000 PERSONES que van reivindicar que l’arquitectura és cultura, participant en la descoberta de l’ARQUITECTURA i L’URBANISME de la darrera edició!

Voleu participar activament en el festival obrint i ensenyant algun edifici, reforma o espai públic? Ompliu el següent formulari amb les dades de l’edifici i ens posarem en contacte amb vosaltres.  https://48hopenhousebcn.typeform.com/to/er6tQd

Si tens algun dubte, vols ampliar la informació sobre el Festival, o vols contactar-nos algun tema en persona, el proper 31 de maig a les 19.00 ens podràs trobar a les nostres oficines, on vos explicarem tot el procediment de com participar durant el Festival! Si vols venir, només ens has de fer un correu a info@48hopenhousebarcelona.org!

QUÈ T’OFERIM?
Difusió de la teva arquitectura a través de tots els nostres suports:
Xarxes socials
Mitjans de comunicació col·laboradors
Web
Aplicació mòbil
Cartelleria oficial per a la teva activitat