NOTICIES


11/04/2017

Concurs #345Bcn – Sortegem un exemplar del llibre “345 maneres de viure (a) Barcelona”!

Compartir:

Des de l’associació 48h Open House Barcelona, volem celebrar la recent publicació del llibre “345 maneres de viure (a) Barcelona”. Per fer-ho, hem preparat el concurs #345Bcn i sortejarem un exemplar entre tots els participants.

El concurs #345Bcn està vehiculat a través de la xarxa social Facebook i per participar i optar a guanyar un exemplar del llibre “345 maneres de viure (a) Barcelona”, els usuaris només hauran de fer “M’agrada” i deixar un comentari en el post “Concurs #345Bcn”que hem publicat al nostre perfil de Facebook. El comentari, ha de respondre a la pregunta ” I a tu, què t’agrada de Barcelona?” inspirada en el següent text del llibre “Espècies d’espais” de Georges Perec. L’escriptor francès diu:

“… M’agrada la meva ciutat però no sabria dir exactament què m’agrada d’ella. No crec que sigui l’olor. Estic massa acostumat als monuments com per tenir ganes de mirar-los. M’agraden algunes llums, alguns ponts, algunes terrasses de cafès. M’agrada molt passar per un lloc que fa molt temps que no he vist.”

Seguidament, l’autor identifica el sentiment amb el fet que nombrosos llocs de la seva ciutat estan lligats a records precisos que li donen sentit. Diu Perec que li agrada reconèixer cases on han viscut amics que ja ha perdut de vista; identificar un cafè on ha jugat durant hores al billar i una plaça on ha llegit un llibre mentre vetllava per la neboda; l’autor explica que li agrada caminar sense un rumb precís i deixar-se portar amb la seguretat que no es perdrà. I és que les ciutats guarden una estreta relació entre la vida humana i la seva arquitectura i el llibre “345 maneres de viure (a) Barcelona” també mira l’arquitectura de Barcelona des del punt de vista dels seus habitants.

Pots fer “‘M’agrada” i contestar a la pregunta fins al dia 25 d’abril de 2017. Visita el post i participa!

Bases legals del concurs