NOTICIES


18/01/2024

II CONCURS INTERNACIONAL DE VÍDEO I VII MOSTRA EN DIRECTE M x A

Compartir:

El concurs internacional de vídeo i convocatòria de música x arquitectura del Open House Barcelona, obre les portes a la creativitat, amb la finalitat de seleccionar obres de vídeo (videoclip, animació, visuals, live cinema, dansa, videojocs, etc)  sota els criteris a valorar d’arquitectònic i experimental.

S’obre també en paral·lel una convocatòria d’actuació en directe per a projectes de petit format que es puguin emportar a un escenari.

Tres conceptes per a resumir: Arquitectura, Música i Experimental. A més, qualitat urbana i medi ambient per a la categoria de vídeo mediambiental.

Els directes i la projecció de les obres finalistes es presentaran el 17 de Maig en el Recinte Modernista de Sant Pau, Sant Antoni Maria Claret 167, en les Setmanes de l’Arquitectura de Barcelona 

 

Música x Arquitectura és un esdeveniment amb diversos anys d’activitat que ara es transforma en concurs.

Each year, Música x Arquitectura has featured artists directly invited by the 48h Open House Barcelona Association. The next edition aims to become a platform for artists who want to venture into new formats and repertoire. Thus, this year we propose to open an international call for entries, a competition that unlocks doors to creativity and quality of experience. 

Edicions anteriors:

Més Informació i consultes a musicarq@openhousebarcelona.org