NOTICIES


07/03/2017

Els Amics del 48h Open House Bcn visiten El Molino

Compartir:

El darrer 23 de febrer vàrem organitzar una visita exclusiva molt especial a El Molino. Aquesta ha sigut la 4a. activitat organitzada per als micromecenes del festival (amics que compren el weekend passport) i pels col·laboradors de l’Associació 48h Open House Barcelona.

La visita va començar davant de la façana principal de l’edifici, vam gaudir de cada detall i de les explicacions de l’arquitecte Josep Bohigas (membre de BOPBAA, estudi autor de la rehabilitació de l’edifici l’any 2010) i de la simpatia i experiència de Merche Mar, vedette amfitriona de El Molino. Un tàndem de luxe per a una visita a un dels espais més emblemàtics i especials de la ciutat.

Vàrem gaudir de l’experiència arquitectònica de visitar diferents espais, on s’explicaren amb detall els condicionants i les intervencions fetes per a transformar aquesta sala d’espectacles del 1910 en una sala multifuncional del segle XXI. Un interior completament reformat que combina els usos principals amb la possibilitat de llogar alguns espais, com el de la tercera planta que surt a l’exterior amb una gran terrassa sobre el Paral·lel. Vam poder comprovar tot el que ens explica en el seu bloc, el nostre col·laborador Cafur, “el projecte d’interiorisme queda perfectament integrat al projecte arquitectònic, emfatitza la vertiginosa verticalitat original, pren la llum com a principal protagonista i opta per una decoració austera subordinada a les necessitats de cada espectacle”. Les explicacions arquitectòniques van acabar quan va començar el show, ‘El Molino ON – The show‘, un magnífic espectacle de cabaret que conjuga el millor del segle XX i del segle XXI, els somriures dels nostres Amics a la sortida, deixà palès la qualitat de l’espectacle d’un dels music-halls més emblemàtics d’Europa… en definitiva, va ésser una nit d’arquitectura i espectacle, realment inoblidable!

Fes-te amic del 48h Open House Barcelona per l’edició 2017!