NOTICIES


14/12/2020

Entrega de premis OHB20

Compartir:

El dijous 17 de desembre s’ha celebrat l’entrega de premis a la participació creativa de l’onzena edició del 48h Open House Bcn. L’entrega es va realitzar a l’espai Mercè Sala, espai que acull fins a finals de gener l’exposició La teva experiència i la meva, la teva exposició i la meva, on s’expliquen els projectes per la difusió de l’arquitectura realitzats per l’associació durant els darrers 10 anys.

 

CONCURS OPEN SKETCH
Guanyador: José Antonio Herrero, premi: dues entrades per un concert a les instal·lacions de l’Anella Olímpica.
A l’itinerari per l’Anella Olímpica van participar més de 85 sketchers, 70 van ser les imatges etiquetades amb #Opensketch20 que van participar en el sorteig del premi.


Dibuix de José Antonio Herrero

 

CONCURS OPENGRAM
La guanyadora és @elenakozlova per votació popular realitzada al nostre perfil d’Instagram entre els deu finalistes escollits pel nostre jurat.  El premi és una bicicleta elèctrica, gentilesa de l’AMB. Hem tingut 638 imatges compartides a Instagram amb l’etiqueta #Opengram20, d’aquestes el jurat en va seleccionar 10 de finalistes que han rebut coma a premi la seva foto impresa i un Weekend Passport 2021.

 

CONCURS OPEN FOTO – PREMI JOSEP LLOBET
El guanyador, Sevan Baghdasarian, ha rebut la seva foto impresa de la mà del nostre patrocinador principal CAFUR Servies Immobiliaris de proximitat; un kit de fotografia analògica reutilitzable Harman (gràcies a la col·laboració de Revelab), una ampolla Casa de família, disseny de l’arquitecte Josep Maria Jujol i Gibert (donació gentilesa de l’Ajuntament de Sant Joan Despí) i un Weekend Passport 2021.

Alex Pekone i Tessy Troes són els finalistes del concurs i han rebut també el kit de fotografia analògica reutilitzable Harman de Revelab.

 

SORTEIG ENQUESTA DE VALORACIÓ
La guanyadora del sorteig és Marioti Hernandez que ha rebut una motxilla valorada en 70 euros gràcies a la col·laboració de La Capell, ella és una de les més de 500 persones que van valorar el festival 2020 contestant la nostra enquesta de satisfacció. La nota mitjana que ens han atorgat el nostre públic és de 8.6 sobre 10.

 

VÍDEO 360º
Els guanyadors són l’equip d’estudiants de La Salle Campus Barcelona: Martina Blázquez, Diego Lahoz, Daniel Casado, Joan Carrión i Josep Roig, amb el vídeo 360º de Torre de la Creu a Sant Joan Despí Com a premi han rebut una entrada doble del Cinema ZumZeig.

El jurat format per l’equip del 48h Open House Bcn i l’equip de Cinema ZumZeig ha destacat del vídeo guanyador: “Creiem que aprofita molt bé el 360, ja sigui en els travellings com en les pauses. A més afegeix fotografies de detalls, i la narració acompanya molt bé les imatges (ben estructurada i quan toca).”