Festival Open House Worldwide

El 14 i 15 de novembre, celebrarem el primer festival internacional Open House online

Aquesta tardor, 46 ciutats de tot el món organitzem el festival Open House Worldwide: 48 hores d’activitats, tours i debats online gratuïts.

Comptarem amb arquitectes, dissenyadors, urbanistes i ciutadans de les diferents ciutats Open House, per conèixer, debatre i avançar sobre els temes que ens plantegem a Barcelona i a tot el món, des del canvi climàtic, el transport, les infraestructures i els habitatges, fins al disseny de la ciutat post-Covid.

Pensament global per a reptes mundials

Deu anys després que es fundés la xarxa Open House Worldwide, s’ha fet molt evident que els debats dels barris, les ciutats i els països són reptes compartits a tot el món. Els temes per parlar travessen fronteres i zones horàries i arriben per plantejar, debatre, comparar i trobar respostes interconnectades que ens facin avançar com a societat.

La xarxa Open House Worldwide crearà una plataforma per posar sobre la taula aquests reptes, agafant des de les perspectives de ciutat de Chicago fins al públic d’Eslovènia; compartint les innovadores respostes sobre la Covid de Taipei fins als pensaments urbanístics de Buenos Aires, o comparant les necessitats d’habitatges públics de Barcelona, Lagos i Ciutat de Mèxic, i molt més.

Igual que tots els festivals Open House, Open House Worldwide tindrà accés gratuït i es retransmetrà online per la pàgina web openhouseworldwide.org/.

Open House Worldwide és la coordinadora de les associacions Open House de les 46 ciutats de tot el món. El concepte d’Open House va ser fundat per Victoria Thornton a Londres, el 1992. La xarxa Open House Worldwide es va fundar el 2010 i ara té ciutats dels cinc continents, assolint milers de ciutadans cada any. Open House Worldwide és administrat per Open City, una associació sense ànim de lucre del Regne Unit.