NOTICIES


05/12/2019

Rebem la Medalla del COAC

Compartir:

El passat 4 de novembre la Junta de Govern del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va atorgar les Medalles COAC 2019 al 48H Open House i a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell. Amb aquesta distinció, el Col·legi reconeix la tasca que fan ambdues entitats en la divulgació del patrimoni arquitectònic, dels arquitectes i de l’arquitectura.

Les Medalles COAC constitueixen la condecoració institucional del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per reconèixer la contribució de persones o institucions al progrés de l’arquitectura o del Col·legi. Enguany, s’atorga una Medalla al 48H Open House, associació cultural sense ànim de lucre, “per la seva labor de divulgació del patrimoni arquitectònic de la ciutat de Barcelona i la promoció de l’arquitectura com a component imprescindible de la cultura”.

Aquest festival cultural, amb més de 61.000 visites l’edició del 2019, és un dels de més èxit d’assistència a Barcelona. Així, el premi és un reconeixment també als arquitectes voluntaris que ajuden a fer arribar els valors de l’arquitectura a la ciutadania.