NOTICIES


04/05/2019

Setmana d’arquitectura 2019

Compartir:

L’associació 48h OHB participa activament a la setmana d’arquitectura 2019 des de varis vessants, donar visibilitat a la crida d’edificis per a la programació del festival 48h Open House BCN (26 i 27 d’octubre 2019), i amb dos projectes creats per l’ocasió: Espais Ocults Música x Arquitectura.

Espais Ocults convida a revisar el patrimoni de deu monuments o edificis singulars de la ciutat de Barcelona des d’un altre punt de vista de l’habitual, s’accedirà i s’explicaran espais desconeguts que van ser pensats per allotjar funcionalitats o serveis diversos i no per a ser habitats. Totes les activitats als espais són amb inscripció, del 9 al 18 de maig.
La segona edició de Música x Arquitectura, el projecte que relaciona experiències arquitectòniques amb activitats artístiques creatives al voltant de la música, es realitzarà el 16 de maig per la tarda al Pavelló Mies Van der Rohe. Aquest singular edifici serà explicat per professionals de l’arquitectura, del so, de la música i d’artistes contemporanis que explicaran des de la immersió creativa la personalitat dels espais del Pavelló.

Durant tota la setmana es projectaran, a la Biblioteca Fort Pienc, curtmetratges realitzats per l’Ass. 48H Open House de Barcelona sobre els següents temes: habitatge públic per a gent gran (Gran Open Extra), el paper de la dona arquitecta (3 edificis, 3 dones arquitectes), recorreguts arquitectònics per diferents edificis (Emmarquem l’arquitectura) i sobre el projecte “Arquitectes a les aules”. També podeu consultar-los tots des del vostre ordenador gràcies al nostre canal de YouTube.

 

Setmana arquitectura 2019-th