NOTICIES


28/11/2023

PARTICIPACIÓ CREATIVA: PREMIS OHB23

Compartir:

El dimecres 22 de novembre s’ha celebrat el lliurament de premis de la 14a edició del festival 48h Open House BCN al Centre Excursionista de Catalunya, acompanyats de finalistes, guanyadors, amics i col·laboradors.

Es va fer entrega dels següents premis: Open Foto – Premi Josep Llobet, concurs de fotografia professional; i Opengram – Premi Silvia Contreras, concurs d’imatges per Instagram. Es va fer un sorteig entre els participants de l’Open Sketch que van compartir els seus dibuixos en Instagram amb l’etiqueta #Opensketch23; i es va lliurat la bici elèctrica, cortesia de l’AMB, pel sorteig de l’enquesta de valoració del festival.

L’acte va començar amb una visita guiada al Centre Excursionista de Catalunya, a càrrec del vicepresident del centre, el sr. Toni Olivella. Després, ell mateix ha donat la benvinguda i es va procedir a entregar tots els premis:

CONCURS OPEN FOTO – Premi Josep Llobet

Guanyador: Rodrigo Álvarez, amb Habitatges protegides a Trinitat Nova
Finalistes: 2n. Daria Ripoll, amb Cloudworks La Rambla Drassanes; 3r. Jordi Pozo, amb Emav Can Batlló

Amb el suport de Cafur, Regina Lahoz va fer entrega de les fotos finalistes, impresas en gran format; de l’ajuntament de Sant Joan Despí van obsequiar el guanyador amb l’ampolla Casa de família de Josep Maria Jujol; Revelab Studio va entregar un pack de fotografia analògica als tres finalistes; i des del 48h Open House Barcelona es van lliurar packs d’AMIC OHB24.

Agraïm al jurat del concurs: Antonio Navarro Wijkmark, fotògraf oficial del festival; Pedro Vicente, professor de la facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València; i Elisenda Bonet, directora del festival 48h Open House BCN.

CONCURS OPENGRAM – Premi Silvia Contreras

El jurat, format per Nicanor García, arquitecte i fotògraf professional, Elisenda Bonet, arquitecta i directora del festival 48h Open House BCN, i Saramba Studio, gestores de les xarxes socials de l’associació, va seleccionar els 10 finalistes per triar al guanyador del premi del jurat i del premi popular.

L’associació va compartir les 10 fotos finalistes al seu perfil d’Instagram. Les 5 imatges que van obtenir més likes van entrar al sorteig que es va fer durant l’acte d’entrega de premis.

Guanyador Opengram – Premi Silvia Contreras: @spaces.explorer, amb Coopolis Can Batlló.

Guanyadora premi popular Opengram: @soyeme, amb Dialogar. Poner en valor

El guanyador del premi del jurat ha rebut 2 packs d’AMIC OHB24 i una targeta regal de La Cooperativa La Capell. La guanyadora del premi popular ha rebut 2 packs d’AMIC OHB24. A més a més, tots els finalistes van rebre la seva foto impresa en alta calidad.

SORTEIG OPEN SKETCH

Gràcies a la col·laboració d’Urban Sketchers Barcelona, es va dur a terme l’itinerari per l’edifici del Rellotge, el Paranimf i l’Escola del Treball de l’Escola Industrial a Barcelona. Es destaca el treballs dels elements que formen l’arquitectura, el tema d’enguany amb Construeix el teu propi festival!

Al lliurament de premis, es va fer el sorteig de una targeta regal de la Cooperativa La Capell entre els participants que van compartir els seus dibuixos en Instagram amb l’etiqueta #Opensketch23.

Guanyador: @rafa_acuarela

ENQUESTA DE VALORACIÓ DEL PÚBLIC

Gràcies a la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de BarcelonaAlbert Gassull, director de Serveis de l’Espai Públic de l’AMB, va entregar una bicicleta elèctrica a l’afortunat del sorteig que es va fer entre els qui van completar l’enquesta que formava part del format de registre a l’entrada dels edificis durant el cap de setmana del festival.

Vam rebre més de 10.700 registres de l’enquesta de valoració del festival.

Guanyador: Edu Fustero

Ens agradaria donar les gràcies sinceres per tots els comentaris rebuts sobre el festival, la programació i la comunicació. Continuem millorant sense oblidar que som més que el festival que ens dona nom!