MONTJUÏC


DISTRICTE ADMINISTRATIU DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

La zona de la Marina del Port és un barri de la ciutat que les últimes dècades s’està transformant cap a una zona residencial d’usos mixtos. Aquí és on se situa el Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, amb la intenció d’unificar en un únic espai les seves dependències administratives, que fins ara estaven repartides en diferents oficines de Barcelona, i alhora aconseguir una millora en termes d’estalvi, eficiència i sostenibilitat.

El projecte, de 58.000 m2, es distribueix en dos grans edificis, units a partir d’un sòcol on se situen els serveis, i, entre aquests dos, una gran zona central enjardinada. La distribució dels espais de treball, polivalents i flexibles, potencia, a través també del mobiliari, noves maneres de treballar i interactuar.

L’edifici és el primer de Catalunya que disposa de les certificacions LEED PLATINUM i WELL, i, alhora, és l’edifici d’oficines més gran de tot Europa amb certificat WELL.

Arquitectes / any

Batlle i Roig arquitectes, 2018

Ús actual

Administratiu

Què necessites saber

Adreça

Carrer del Foc, 57, 08038 Barcelona

Transport

Com arribar

Metro: L10S (Foc)

Accessibilitat

*

*El recorregut de la visita transcorre per diferents nivells, a través d'escales, però hi ha un recorregut alternatiu accessible amb l’acompanyament d’un voluntari.

Informació

 

OPEN PRO: Les visites de 10 a 12h aniran a càrrec de l'arquitecta Maria Comas, de Batlle i Roig.

 

Ubicació